Mistähän jogurttipurkista naiset ovat saaneet päähänsä sen, että jokainen vähänkin normaalisti toimiva ja puhuva mies (ja niitähän on hemmetisti enemmän kuin vastaavilla taipumuksilla varustettuja naisia) pitäisi elämänsä suurimpana täyttymyksenä leikkiä heidän kanssaan kotia, ja kaikkein mieluiten muuttua naisen isäksi?

 

Tällainen sisäsiittoinen ajattelutapa aiheuttaa miehelle valtavan traumaputken, jota miehen pitää yrittää hoitaa useamman viikon kestävällä Tallinnan keikalla, mieluimmin laivasta poistumatta. Parasta olisi, jos traumahoitoa saisi non-stopina satamasta satamaan. Naisen tulee huolehtia siitä, että näin tapahtuu sekä vastata kaikista hoidon aiheuttamista kustannuksista.

 

Hytin täytyy sijaita akselilla Tax free-vessa-hytti, jotta miehen lääkinnällinen hoito ei tömähtäisi alkuunsa, kun hän vahingossa osallistuu kansien väliseen maratoniin juuri ennen laivan myymälöiden avautumista.

 

Mies ei kykene selviytymään vaadittavasta urakasta, mikäli hän joutuu sompailemalla kansien välillä, eksyneenä etsimässä hyttiään. Miehen hytin sijainti on ehdottomasti varmistettava ja se on naisen tärkein tehtävä miehensä toipumisponnistelujen tukemisessa.

 

Mikäli nainen epäonnistuu tässä ja mies joutuukin vahingossa käymään sataman kautta hoitoristeilyjen välillä, miehellä on oikeus ottaa risteilyltä hoitajakseen pätevämpi ehdokas.

 

Mikäli nainen ei kykene selviytymään näin yksinkertaisesta ja alkeellisesta, miehensä täysivaltaista hoitoa edellyttävästä tehtävästä, nainen kurssittakoon itsensä ajan tasalle. Muussa tapauksessa miehellä on oikeus tehdä pesäero, joka niin sairaalle henkilölle on peräti tuskallinen ja vaikea tehtävä. Nainen määrättäköön maksamaan miehelle vahingonkorvausta aiheutetusta kivusta ja särystä, sekä poistumaan miehen lähipiiristä mahdollisimman pikaisesti.

 

Naisella ei ole oikeutta vaatia mieheltä mitään, sillä nainenhan miehen kärsimykset aiheutti kohtuuttomilla vaatimuksillaan. Nainen tulkoot järkiinsä ja velvoitettakoon hänet sitten osallistumaan miehenhoidon täydennyskoulutukseen, mieluimmin internaattimuotoisena ja vähintään 1.000 kilometrin päästä miehestään.