Räksytys 2

Mikäli sinua ei hyväksytty kilpailijaksi BB-taloon kännäämään ja puuhastelemaan petipainia täydellisten idioottien kanssa ja olet mahdolliset ollut tyrkyllä myös Maajussille morsian-,  Suomen huippumalli haussa- ja Suomen unelmien poikamies -formaattien sekopäiseen joukkoon, etkä ole tullut valituksi tulevaisuden julkkisten onnelliseen joukkoon, älä vaivu epätoivoon. Pidä edelleen kiinni periaatteestasi, että mitä tahansa hetkestä julkisuudessa.

Unelmasi toteutuminen on lähempänä kuin tiedätkään. TE-toimisto on varsinainen stara-agentuuri, jossa kaikilla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja nimeltä mainituksi.

Pääset jännittämään jos kohta häpeämäänkin koko rahan edestä ilmaiseksi.

Odotellessasi vuoroasi olet todistamassa jokaisen, ennen sinua vuorossa olevan, työttömän työnhakijan hetkeä valokeilassa. Suurta hetkeä, jolloin olet joko onnesi huipulla tai häpeäsi aallonpohjassa.

Tartu tarjoukseen, muuten seuraa karenssi!

Kohta koittaa sinun hetkesi, työvoimaneuvojan ovi avautuu ja selvällä, hyvin kuuluvalla äänellä kuulet koko nimesi kimpoilevan odotusaulan seinillä, päätyen lopuksi muiden vuoroaan odottavien tietoisuuteen. Muutaman kerran, jos onni potkaisee ja koneet temppuilevat, voi onni kohdata sinua jopa kolme kertaa saman käynnin aikana. Itse et sitä välttämättä tiedä, mutta muille tulee harvinaisen selväksi, että juuri sinä olet tänään paikalla kun kaksi muutakin ovea avautuu, vuoron perää, ja nimeäsi kuulutetaan taas kerran. Ah, eikö tämä ole onnea ja julkisuutta parhaimmillaan, juuri silloin kun sitä vähiten odotat ja haluat.

Koskahan tästä riemusta joutuu maksamaan?