Mitä naisen tulee ymmärtää?

 

Mies ei milloinkaan eikä missään tapauksessa koske pesukoneeseen. Se on täysin mielenkiinnoton laite, paitsi hajotettuna, jolloin se siirtyy mekaniikka-laatikkoon. Silloin se muuttuu miehen omaisuudeksi eikä nainen saa heittää tarpeellisia osia roskiin.

 

Naisen tulee itse korjata pienet sähkövempaimet eikä häiritä miestä niin vaatimattomilla työtehtävillä, saati sitten vielä vinkua apua kotitöiden tekoon sinä aikana kun laite on epäkunnossa. Jos nainen velvoittaa miehen korjaamaan laitteen, nainen saa luvan odottaa.

 

Naisen tulee ymmärtää, että kun mies hyvää hyvyyttään lupaa auttaa naista korjaamalla jonkun apuvempaimen, nainen ei saa häiritä miehen keskittymistä kysymällä korjausaikataulua.

 

Nainen saa kojeen kun mies on siihen valmis, ei ennemmin eikä myöhemmin. Naisen tulee myös ymmärtää se, että urheilu, lauantaisauna, pubi-ilta kavereiden kanssa, lehden luku sohvalla tai muu sellainen toiminto menee aina pikkuasioiden edelle. Seurusteluajan jälkeen naisen auttaminen kotitöissä on ehdottomasti pikkuasia.