Mammuteista kodinkoneisiin

 

Naisen tulee myös muistaa ja ymmärtää, että ilman esi-isiä olisi esiäitien elämä voinut olla paljon vaikeampaa. Jo kivikautena mies turvasi naisensa nuotiolla notkumisen ja muiden naisten kanssa örinöimisen käymällä raivokasta taistelua mammuttien ja karhujen kanssa. Mies toi lihaa koko luolalliselle nuotiolla notkujia ja samalla hän piti loitolla vieraat karvaturrit, jotka yrittivät tulla osingoille lihasta ja naisista. Mies oli luolan kunkku ja joka ei sitä hyvällä uskonut, sitä nuijalla päähän.

 

Nykynainen pääsee paljon helpommalla, mutta ei olisi päässyt ilman miehiä. Naisen tulee muistaa tämä ja suunnata kaikki ponnistuksensa ja vapaa-aikansa miehen palkitsemiseen. Mies kun on naisen vapauttanut keksimällä erilaisia kotitöitä helpottavia laitteita. Naisen tulee opetella niiden käyttö ja korjaaminen ja lopettaa enempi vikinä jaetuista kotitöistä. Pölypunkkien etsiminen, laskeminen saati sitten lahtaaminen ei kuulu miehisen miehen harrastuksiin. Mies jättää suosiolla pienriistan metsästyksen naiselleen.

 

Koska mies on suurriistan metsästäjä, hän on erikoistunut havainnoimaan yksinomaan kookkaita eläimiä. Pienriista liikkuu naisen reviirillä ja sitä paitsi naisella on miestä parempi lähinäkö. Pölypunkki on pienriistaa.