Kun kuuntelee urospuolisten ystävien tosielämän kertomuksia ns. avio-onnesta alkaa väkisinkin puistattamaan, hikoilluttamaan ja oksettamaan. Yhdellä sun toisella on tyhmyyden todisteena kotonaan hella-natsi, joka taskukoiran sinnikkyydellä kipittää perässä helvetillisesti kimittäen ja räksyttäen. Siinä kuulee sellaista kritiikkiä, että jos sen joskus saisi nauhoitettua ja kuunteluttaisi sen lakimiehellä, joutuisi akka suoraa tietä kuritushuoneeseen.


Yleisimmin nämä naarasapinan raivolla räksytävät taskukoiranpenteleet ovat kahta eri sorttia. Ensimmäinen kuuluu ryhmään hyvänrunkoiset ja päivänvalossa naitavat nartut, toinen taas pimeässä kopeloitava narsistinen aikapommi, joka kuvittelee olevansa suorastaan taivaan lahja mieskunnalle.


Ja mitä nämä naisenkuvatukset oikein päästelevät suustaan? Eräskin järkytyksestä ja halvasta keskioluesta sekaisin oleva lähiökapakan kingi kertoili kauhusta kalpeana, miten eukko odottaa häntä kotona ostoslista kourassa valmiina takavarikoimaan miehen rahat ja kortit ja ei kun shoppailemaan.


Tämä kullannuppu ostaa hätäisesti lähimarketista perheelle tarjous-roiskeläppiä ja Marlin sekamehua, kerran viikossa ukkoraiskalleen pullon keskiolutta saunan jälkeen hitaasti lipitettäväksi. Itselleen tämä naaraspiru ostelee naispaholaisten viihtymiskeskuksista litroittain helvetin kallista hajuvettä, kilottain pakkelia ja muuta irtokynttä- ja karvaa, jolla ehostaa konepeltinsä kiiltäväksi. Narsistinen aikapommi taas liehuu ja lepattaa kyldyyritilaisuuksissa yrittäen skumppapäissään iskeä kaikkea mikä liikkuu ja/tai kelpaa toisille yhtä skumpasta sekaisin oleville narsistisille hella-natseille.


Kummallekin naistyypille on yhteistä se, että miehen kiiman tyydytyksen hinta liikkuu yli miespolon varojen ylittävissä määrissä. Onko enää ihme, että miehet miettivät pitkään ja hartaasti sitoutumista ja pesänrakentamista naaraspuolisen henkilön kanssa.


Miehelle tulee huomattavasti halvemmaksi pysyä sinkkuna ja maksaa ilotytölle muutama satanen hyvin hoidetusta ja ammattitaidolla suoritetusta petipainista kuin syytää euroja hella-natsin pohjattomaan säkkiin. Lopputuloksena kun kuitenkin on todennäköisesti vierailu ilotytön juttusilla, viimeisillä rahoilla tietysti kun naaraspaholainen on putsannut miehen vararikon partaalle. Avio-seksi on maailman kalleinta seksiä puhumattakaan avio- tai avopuolison harjoittamasta sanallisesta pahoinpitelystä jälkeen päin.


Viisainta vain tyytyä kaveriseuraan, maksaa siivoojalle käynnistä kerran viikossa ja kerätä tarpeeksi yön kuningattarien puhelinumeroita kännykkään. Hullu se mies, joka menee naisen virittämään ikiaikaiseen ansaan ja parkuu perästä päin tyhmyyttään...